Qubaz

Kehidupan
Persisiran Laut

Qubaz Suites @ Kuala Terengganu merupakan satu pengalaman gabungan kehidupan persisiran laut dan juga pusat bandar. Ianya menawarkan sebanyak 759 unit pangsapuri servis bercirikan ‘modern islamic’, ruangan perniagaan serta kemudahan fasiliti yang modern yang dapat memenuhi citarasa kepada setiap pengguna. Ciri 'modern islamic' yang diterapkan dapat dilihat terutama kepada rekaan dalaman yang luas, corak bentuk geometri dan 'self welcoming' landskap. Juga mengambil teras dari pengalaman seni Timur Tengah dan diubah suai kepada iklim semulajadi Malaysia maka terhasillah satu ideologi kepada rekabentuk dan kehidupan yang digelar 'Qubaz Suites.'

Pelaburan
Berkonsepkan Hotel

Menikmati kemudahan fasiliti yang moden

Servis 'Concierge'
Servis 'Concierge'
Ruang 'Retails'
Ruang 'Retails'
Rekaan
Dalaman Moden

Dekorasi Konsep Moden dan Kontemporari

Destinasi Impian

Terletak di pinggir pekan 'Chinatown'; dikelilingi oleh penempatan yang telah berusia hamper 300 tahun; juga kehijauan emaralo Laut China Selatan; 'Qubaz Suites' bakal menjadi titik aras kepada kediaman terunggul di negeri Terengganu sekaligus di pantai timur Malaysia. Pulau Warisan, Pulau Wan Embona menewarkan tidak sedikit pengalaman pelancongan yang menarik merupakan pemangkin kepada cetusan ekonomi sekitar yang lebih mampan termasuk tawaran restoran-restoran makanan tradisi rakyat Terengganu seperti Nasi Dagang, keropok lekor dan otak-otak.

Pelan Lantai

Pangsapuri servis yang direka secara moden, susun atur ruang yang memenuhi keperluan semasa termasuk keluarga merupakan terma yang ditawarkan. Pilihan-pilihan yang optimum untuk unit studio serta kediaman dua dan tiga bilik bakal menepati citarasa semua golongan.

More Info Info Lanjut